Beoordelingen van Pizzeria Mina Zoetermeer

Recente recensies van Pizzeria Mina Zoetermeer

4 sterren na 22 reviews

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de beste pizza van Zoetermeer en heel verindelijk personeel en goed service ga zo door

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gegeten van de pizza's, döner box en friet. Bezorging binnen een half uur. Netjes. De medium pizza is vrij groot.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk broodje shaorma!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza s. Precies op tijd klaar na afspraak om af te halen. Vriendelijk personeel. Ze willen er echt iets van maken!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit lieten de wensen over de eten was heel slecht poor quality en de ribs was slecht met een vel achter de ribs lastig om te eten patat friet was oud en ruikt naar oude olie de eten kwam boven van de bezorger dat was net de bestelling uit de oorlog de vorige bestelling was ietjes beter de pasta en de hamburger maar de ribs ga ik nooit meer bestellen en het is duur en poor quality ik betaal 16 euro maar ik wil wel degelijk eten dit is rip off echt echt vraag iedereen dit stelt echt niks voor.te duur en echt armzalige eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit, snelle levering en aflevering met een glimlach😄👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen bestelde wij altijd bij pizza koko, de vorige eigenaar. De calzones waren matig gevuld. Uien op 1 hoopje erin. Paprika hetzelfde. Ook erg vet. De olie moest ik er eerst afdeppen zoveel was het. Bezorgen hield ook geen afstand en hield ook geen rekening met het 'contactloos' bezorgen. Hij stond gewoon vlak voor mijn neus, voor de deur een gaf de pizza's gewoon aan. Dit vind ik nog het allerergste. Wij bestellen hier niet snel nog een keer helaas.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel blij dat we Mina hebben ontdekt! Eten is goed, kip shaorma schotel pruma, de vega kapsalon super en ook de burgers bij mina zijn uitstekend. Patat komt krokant aan, iets waar sommige bezorgrestaurants soms wat moeite mee hebben. Bezorging was prima! Precies op aangegeven moment waren ze er

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goed naar de opmerkingen gekeken...thanks. Bezorging was mega snel.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza besteld waarvan er 1 aangebrand was en een andere licht. Deze waren dus niet lekker. Pizza's waren ook heel snel koud. Jammer. Voor deze bestelling geef ik een 5. Volgende keer toch maar een andere proberen.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen saus op op broodje doner en geen saus op de kapsalon. Helaas moeten weg gooien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service. Eten is echt top

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza waren erg lekker. Maar ik denk dat ze de verkeerde kaas hebben gebruikt. De kaas was namelijk redelijk bruin geworden waardoor het leek dat de pizza te lang in de oven had gezeten. Al bij al wel tevreden. En ze waren 5 minuten later dan gepland, maar belde hier netjes over!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en smaakvol. Ik bestel de volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na lange tijd eindelijk weer eens gesmaakt vergeleken met san marina zijn jullie toppers ondanks mijn eerste bestelling

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burger, vriendelijke personeel. Top!!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk eten voor een mooi en redelijk prijs.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating